Hoezo koud? Ik heb zojuist 2 kilometer gefietst door de sneeuw, mijn fietsbanden liepen aan omdat er teveel sneeuw tussen mijn spatborden en wielen zat en mijn versnellingen zijn vastgevroren in versnelling 3. Kortom dat was even zweten geblazen maar uiteindelijk Coffee Bru is Coffee Bru in zicht.

Ik kom binnen en zie al een rekje met thee staan, hier hou ik van! Als ik plaats neem zie ik de ontbijt lunchkaart staan, gemaakt van dik crème papier en aan elkaar genaaid met een rode zigzag steek.

Ik sla de menu kaart open en ik kom bij het thee gedeelte uit. Gaaf, gaaf, gaaf! Bijna alleen maar Chinese soorten thee, 1 Zuid-Afrikaanse thee en 2 kruiden infusies. Alle thee die ze hier serveren is van Monkey Chiefs, van origine is dit een thee soort maar nu dus blijkbaar ook een thee merk. Ik word hier vrolijk van, mooie thee dat wordt geserveerd in een koffiebar.

Aangezien ik nog niet van dit merk heb gehoord, begin ik te googlen, met weinig resultaat. Als ik naar wat meer informatie vraag over de thee blijkt dat dit een merk is van 2 van de 4 eigenaren van Coffee Bru. Die zelf hun thee importeren uit China, aan de website en webshop wordt nog gewerkt. Op dit moment is het merk alleen nog bij Coffee Bru te verkrijgen.

Aangezien ik naar mijn blog ook allemaal andere dingen aan het regelen ben vraag ik of mijn potje thee voor de tweede keer kan opgeschonken worden. Dit is geen enkel probleem. Het mooie aan ginseng oolong vind ik de licht zoete zachte nasmaak.

Ginseng oolong is oolong thee die gerold is in (heel verassend) ginseng. Deze thee wordt ook wel Ren Shen Oolong genoemd. Ik vind het een stoere thee en vind het gaaf dat hij hier op de kaart staat.

Op de kwaliteit is niet veel aan te merken en ik geniet verder van mijn potje thee dat ik voor € 2,65 heb besteld.