Selecteer een pagina

Over Mevrouw Cha

 

Why | Mevrouw Cha

“Be the change you want to see in the world & let the magic happen.”

Een kopje heet water met een zakje, onze theezakjescultuur! Dit kan anders, thee is product met vele mogelijkheden. Mevrouw Cha deelt graag de mogelijkheden van thee om zo thee naar een hoger niveau in Nederland te brengen.

Tijdens mijn eindstage van mijn masterstudie in innovatie woonde ik in China waar ik aanraking kwam met een ware theecultuur. Een nationale drank, beschikbaar voor alle lagen van de samenleving, mooie, pure smaken.

Waarom voegen we aardbeien of sinaasappel aroma’s toe aan gruis in theezakjes wanneer er in China alleen al meer dan 2000 verschillende soorten pure thee bestaan?

Waarom verlangen we dat onze theezakjes altijd dezelfde smaak hebben terwijl we accepteren dat het ene wijnjaar beter is dan het andere wijnjaar? In beide gevallen praten we namelijk over een natuurproduct.

 

How | Mevrouw Cha

“Theereizen maken om pure verse thee te kopen rechtstreeks van de plantage. Tijdens mijn theereizen ontmoet ik mensen waar ik de tijd voor maak, ik luister aandachtig naar hun verhaal. Deze unieke (h)eerlijke thee biedt Mevrouw Cha te koop aan.”

We kennen allemaal de Nederlandse betekenis van “Mevrouw”. “Cha” is Mandarijn voor thee. Mevrouw Cha is een (h)eerlijk thee merk dat het beste uit werelden combineert. Pure thee waarvan de herkomst bekend is en bereidt op Westerse wijze om zo met gemak een geweldige smaak toegankelijk te maken voor iedereen.

 

 

What | Mevrouw Cha

“You can’t buy happiness, but you can buy tea from Mevrouw Cha”.
Je kunt een mens niets kwalijk nemen in onwetendheid, vandaar is het belangrijk dat je weet hoe het zit. Het delen van kennis belangrijk en daar heb ik jullie voor nodig.

Mevrouw Cha deelt haar kennis door middel van verschillende producten:

Chabonnement
thee abonnement van Mevrouw Cha

Theeproeverijen 
in de theekamer van Mevrouw Cha en op locatie.

Thee boutique
bestel je (h)eerlijke thee online en ontvang de bereidingswijze en het verhaal.

High tea
in de theekamer van Mevrouw Cha en op locatie.

Gastcolleges
over thee 
op hotelscholen en opleidingen gerelateerd aan voeding en dranken.

Dit en nog vele andere projecten, deze zijn te volgen via social media en de blogs geschreven door Mevrouw Cha.