kwalitatieve losse thee thuisbezorgd

chabonnement, maandelijks verse thee bij jou op de mat
(stopt automatisch na 3, 6, of 12 maanden)
Direct bestellen
Verras jezelf of een ander met een heerlijk cadeau
Ontvang thee om meer dan 15 liter thee mee te zetten
Iedere 10e van de maand wordt de thee verstuurd

(H)eerlijke theeverrassing

Wie maandelijks een theepakketje van Mevrouw Cha wil ontvangen, wordt verrast door een (h)eerlijke thee. Je ontvangt iedere keer zo’n 25 gram om te proeven. Dat is goed voor 15 liter thee. Verder ontvang je op papier de nodige achtergrondinformatie en theeadviezen van Linda.

Maandelijks thuis bezorgd:

+ (h)eerlijke kwalitatieve thee met een verhaal
+ elke keer een echte verrassing voor jou
+ thee voor 5 potten die je meerder malen opschenkt
+ een ontdekking van nieuwe smaken
+ een pakketje dat door de brievenbus past

Chabonnement, iedere maand verse kwalitatieve thee op de mat.

Kwalitatief goede thee vinden in Nederland is niet altijd makkelijk, daarom sturen wij het naar je toe. Theesommelier Linda Appelman reist wereldwijd naar verschillende theelanden. Om in contact te komen met de boeren en plantages, om de thee te proeven bij de oorsprong en om het product zelf in te kopen. Het verhaal van de thee, haar tips en ontdekkingen deelt ze via het maandelijkse thee-abonnement om jou blij te maken en te laten genieten van de pure smaak van echte thee.

Theeliefhebbers

Echte ervaringen van echte klanten

Vanaf de eerste beker jasmijn parel thee ben ik fan van de pure, echte smaken die Mevrouw Cha aanbiedt. Het chabonnement is voor mij de ideale manier om regelmatig een nieuwe smaak uit te proberen. Ik ben iedere maand weer blij verrast als de thee wordt bezorgd. Een echt cadeautje!

Laura

“Thee proeven van en bij Linda is een feestje.
De gepassioneerde manier van vertellen over de thee en de herkomst maakt de beleving compleet.
Je proeft de aandacht waarmee de thee uitgezocht en gezet is. Als je thee koopt krijg je deze mee in een mooie verpakking met daarbij een duidelijke beschrijving voor het zetten van de thee. Op dit kaartje ook een toelichting voor het combineren van thee en eten, hiermee kun je optimaal genieten van je thee.” Ilse

De reden dat ik voor de 2e keer een Cha-theeabonnement heb genomen is dat ik elke maand een andere smaak krijg. Op die manier maak ik kennis met veel soorten thee. Ik vind het ook erg leuk om te lezen waar de thee vandaan komt en eventuele weetjes.

Iemand vroeg mij laatst heb je dan geen favorieten. Die heb ik zeker wel. Toch vind ik het leuk om steeds wat anders te drinken. De ene smaak ligt mij wel meer dan de andere. Daar leer je ook weer van.

Carolien

“Ik zou Mevrouw Cha aan iedereen aanraden die een ware liefhebber is van thee! Het is niet alleen de pure thee die je krijgt, maar ook het verhaal erachter dat het thee drinken voortaan tot een echt moment voor jezelf maakt. De passie die Mevrouw Cha voor haar thee heeft, straalt er vanaf. De service is heel goed en iedere maand is het weer een verrassing wat voor thee je krijgt. Ideaal als je graag nieuwe smaken wil proberen!” Lisanne

Heerlijke thee en elke keer weer een kadootje!

Verassende smaken, persoonlijke service en mooi verpakt.

Mirjam

De lekkerste thee om samen te drinken