Chabonnement,

Thee abonnement van Mevrouw Cha

Kwalitatief goede thee vinden in Nederland is niet altijd makkelijk. Theesommelier Linda Appelman reist wereldwijd naar verschillende landen. Om in contact te komen met de boeren en plantages, om de thee te proeven bij de oorsprong en om het product zelf in te kopen. Haar tips en ontdekkingen deelt ze graag met zoveel mogelijk mensen via het maandelijkse thee-abonnement.

 

(H)eerlijke theeverrassing

Wie dit thee-abonnement van Mevrouw Cha afsluit wordt iedere maand verrast door een (h)eerlijke thee. Je krijgt iedere keer zo’n 25 gram om te proeven. Dat is goed 15 liter thee. Verder ontvang je op papier de nodige achtergrondinformatie en theeadviezen van Linda.  Heb je verder nog vragen? Dan kun je haar natuurlijk altijd bellen of mailen.

 

Thee-abonnementskosten

Leer op verrassende wijze (h)eerlijke nieuwe theeën kennen en verras je visite met het thee-abonnement. Lid worden kan al vanaf €7,95 per maand (inclusief btw en verzendkosten). Je kunt een thee-abonnement afsluiten voor 3, 6 of 12 maanden en daarna wordt het thee-abonnement automatisch stop gezet.