Wat drink jij bij je diner?

Heb jij wel eens thee uit een heel mooi wijnglas gedronken? Thee bij het diner, hoe leuk is dat?

Een heerlijke pure thee die ge-wel-dig matched met een goed gerecht dat jij zojuist met liefde hebt bereid, het is echt mogelijk!

 

Thee bij het diner, kom en ervaar het zelf.

Ieder laatste zaterdag van de maand serveer ik thee bij het diner bij het restaurant “Het genot van Grootschermer“. Tijdens deze speciale avonden serveer ik u geweldige thee bij mooie gerechten.

Tevens serveer ik thee bij het diner tijdens de  NL Supervrouwen evenementen verspreid over Nederland. Iedere keer is het weer een uitdaging om op een nieuwe locatie, 300 dames tegelijkertijd te voorzien van een perfect glas thee. Denk hierbij aan de geur, smaak en temperatuur, allemaal factoren die perfect in balans horen te zijn op het moment supreme. Oftewel het moment dat de thee uitgeserveerd wordt. Voor vele een ware verrassing om pure thee in combinatie met een gerecht te proeven.

 

Ervaren door het zelf te doen?

Ben jij degene die het gaaf vindt om een mooi diner met bijpassende dranken te bereiden voor vrienden en/of familie?

Stuur mij jou gerecht keuze toe en ik adviseer je met alle liefde over welke thee je het beste kunt bestellen in de thee webshop van Mevrouw Cha.

 

Wil jij deze geweldige ervaring ook aanbieden in jou restaurant of op je werk? Dat kan natuurlijk ook, neem contact met mij op. Dan kunnen we een afspraak inplannen en doornemen hoe thee bij het diner het beste bij jou concept past. Geen enkele situatie is hetzelfde en dat is heel inspirerend. Ik vind het heerlijk om hierover met jou te brainstormen.

 

Mijn doel is namelijk om thee naar een hoger niveau te brengen, ik doe dit graag samen met jou.