In een prachtige boerderij in de Noord-Hollandse polder de Schermer verzorgen Inspirituals en Mevrouw Cha deze bijzondere

THEE en RITUELEN Workshop

Maak kennis met de wereld van de Chinese thee en proef pure theeën en trakteer jezelf op een interactieve workshop over gezinsrituelen !

Stel je eens voor een heerlijke theeproeverij in een rustige omgeving – genieten, weg van de drukte van alle dag. Mevrouw Cha weet de kunst van het genieten en vertelt gepassioneerd over thee zodat thee een beleving op zich wordt.

Vroeger, als kinderen uit school kwamen, deelden ze vaak met hun moeder aan tafel de verhalen van de dag. Onder het genot van een kop thee en een koekje. Dit dagelijks terugkerende ritueel zorgde voor ontspanning, thuiskomen en even opladen.

Voor ons aanleiding om de theeproeverij te combineren met een interactieve workshop over gezinsrituelen. Wat zijn rituelen, wat is de waarde ervan en hoe kan je het echte genieten ervaren op de momenten die er voor jou en je gezin toe doen? Schrijfsters van het boek De kracht van Gezinsrituelen Sonja Grootes en Janneke Kemner van Inspirituals inspireren je graag.

Thee Ritueel

Duur:
3 uur

Locatie:
Theekamer van Mevrouw Cha, Noordervaart 30 te Stompetoren of in overleg

Prijs:
op aanvraag

thee inspirituals mevrouw cha

Deze bijzondere workshop is voor iedereen die het leuk vindt om kennis te maken met de wereld van Thee en Rituelen! Gezellig samen met je vriend(in, zus of moeder!

Voor reserveringen of vragen neem contact op met Linda van Mevrouw Cha / Tel: 06 2330 5400 / E-mail:  linda@mevrouwcha.nl