Thee serveren

Alle 9 resultaten

Thee serveren

Kwalitatieve thee serveren doe je met de zorgvuldig geselecteerde thee accessoires van Mevrouw Cha.

Het belangrijkste van jouw theemoment is de thee zelf. De thee is jouw focus. Maar welke thee is van de juiste kwaliteit? Het antwoord is makkelijk. Althans, Mevrouw Cha maakt het makkelijk. Ze schenkt haar volledige aandacht aan het uitzoeken van iedere nieuwe thee in haar assortiment. Door deze kritische selectie weet jij zeker dat je jouw kop pure thee in handen hebt.

Niets is dan toch mooier om die fijne theesoorten te laten shinen in dat toffe bewaarblikje, in het juiste kopje of in de enige echte Mevrouw Cha theepot!

Ze wil graag dat de kleuren van de thee zichtbaar blijven. Zie wat je drinkt. Daarbij past een stijlvol glazen kopje van Kinto.

Dus het ziet er goed uit en heeft ook nog eens geweldige karaktertrekjes. Dat zijn de zoekcriteria. De zoekcriteria die jou helpen om jouw thee uit te serveren.

Maak het bijvoorbeeld gezellig door een paar Mevrouw Cha bewaarblikjes te vullen met verschillende theesoorten en laat jezelf of jouw gezelschap daaruit kiezen. Vervolgens staat het bewaarblikje weer veilig in de kast of op het schap en komt er geen licht of lucht bij de thee. De smaken blijven bewaard. “Ze heeft de beauty en de brains.” Mooi en praktisch.

Zo zijn alle theeproducten van Mevrouw Cha zorgvuldig uitgezocht en voor jou in de thee boutique op een rijtje gezet.