Iedere eerste zondag van de maand van april tot en met september verzorgd Mevrouw Cha  samen met allemaal ondernemers uit de buurt, de Leeghwaterdagen. Wij openen onze deuren voor jou.

 

Bezoek de schatten van de Schermer

De meeste deelnemers zijn gratis te bezoeken, maar sommige vragen een bijdrage om de kosten te kunnen betalen. Dit is vermeld bij de individuele deelnemer op de schatroutekaart. Deze kaart is te verkrijgen bij de deelnemers, bij alle horecabedrijven in de Schermer, Graft en de Rijp en de VVV Alkmaar. Je kunt ook hier de schatkaart/leeghwaterdagfolder bekijken. 

 

Theeproeverij in de ochtend

Mevrouw Cha begint de theeproeverij altijd met een open theeproeverij. Dit betekend dat je je alleen kan opgeven maar ook met z’n 10en. De theeproeverij duurt van 11:00 uur tot 12:30 uur. Deze unieke ervaring is ook nog uit te breiden met een lunch, die bij mooi weer in de theetuin geserveerd zal worden. Tijdens de theeproeverij is Mevrouw Cha nog gesloten voor andere bezoekers van de Leeghwaterdag, zodat ik al mijn  aandacht aan de bezoekers van de theeproeverij kan schenken. 

 

Open huis en thee proeven

Vanaf 12:30 uur is Mevrouw Cha geopend en kunnen alle bezoekers, de theekamer bezoeken, thee kopen of genieten van een heerlijk kopje thee in de theekamer of in de theetuin. 

 

Praktische informatie:

Adres Mevrouw Cha

Noordervaart 30, 1841 HA Stompetoren
In een prachtige boerderij in de Noord-Hollandse polder de Schermer staat de thee klaar.

 

Welke data is het leeghwaterdag?

1 april 2091 | 6 mei 2019 | 3 juni 2019 | 1 juli 2019 | 5 augustus 2019 | 2 september 2019

 

Moet ik reserveren?

De theeproeverij is op reservering en te bestellen in de webshop. in de middag kun je gewoon gezellig aanschuiven of genieten van een kopje thee met wat lekkers in de theetuin. Gratis entree De entree voor de open dagen is gratis, kijk lekker rond. Vind je het fijn, bestel dan een kopje thee met een verhaal en een hapje of laat je verrassen tijdens een mini-theeproeverij (3 smaken/reserveren niet nodig).

 

Website Leeghwaterdag

Voor meer informatie over de leeghwaterdag kijk op leeghwaterdag.nl