Theeproeverij van Mevrouw Cha

Theeproeverij van Mevrouw Cha in de theekamer.

Zoals met zoveel, geldt ook voor thee: het is vaak leuker en nog lekkerder als je er net iets meer van weet. Tijdens de proeverijen van theeboutique Mevrouw Cha leer je de veelzijdige wereld van de thee op verschillende manieren beter kennen.

Soorten thee

Iedere proeverij laat theesommelier Linda je kennis maken met de bijzondere smaken van drie verschillende soorten thee. Ze vertelt je hierbij ook van alles over de herkomst, de verschillende smaakeigenschappen en de zettechnieken. Ook geeft ze je adviezen en tips op basis van jouw smaak.

Tea-pairing

Verder laat Linda je proeven wat de beste voorbeelden van tea-pairing zijn: de combinaties van thee met kleine hapjes, die vaak een verrassende smaaksensaties opleveren. Met chocolade, maar ook met vis of kaas bijvoorbeeld.

Locatie en kosten

Theesommelier Linda verzorgt iedere eerste zondag van de maand een exclusieve theeproeverij voor maximaal 10 personen in de theekamer van Mevrouw Cha.
Adres: Theekamer van Mevrouw Cha, Noordervaart 30B, 1841 HA Stompetoren (vlakbij Alkmaar). Gelegen aan verbindingsweg tussen Alkmaar en Hoorn aan de ventweg zijde. De proeverij duurt in totaal 60 minuten en kost € 14,95 per persoon.

Lunch

Sinds 2018 kan je de theeproeverij ook uitbreiden met een lunch. Wanneer de theeproeverij rond 12:00 uur ten einde loopt wordt aansluitend een heerlijke lunch in combinatie met de zojuist ontdekte theesoorten geserveerd. Bij mooi weer wordt de lunch natuurlijk buiten in de theetuin geserveerd. U kunt de lunch voor €9,95 per persoon reserveren samen met de theeproeverij via bovenstaande knop “theeproeverij reserveren”.

Vragen of reserveren?

Neem contact op met theesommelier Linda via linda@mevrouwcha.nl of bel 06-23305400.