Selecteer een pagina

Mevrouw Cha’s Theeproeverij

Je wil meer weten over thee. Je bent klaar voor nieuwe smaken en klaar voor een avontuur in de wereld van thee. Mevrouw Cha neemt je graag mee op theereis tijdens haar theeproeverij die zij verzorgd in haar theekamer in Stompetoren.

Tijdens de theeproeverij van Mevrouw Cha proef je drie verschillende soorten thee in combinatie met veelal hartige hapjes. Thee met iets zoets is al ingebakken in de Nederlandse theecultuur. Thee met hartige hapjes is weer eens wat anders en net zo lekker.Zo ervaar je de thee spijs ervaring, ook wel bekend als foodpairing.

Mevrouw Cha houdt ervan om dingen anders te doen en rijkt je daarom de vele mogelijkheden van en met thee aan tijdens de theeproeverij.

Ben jij klaar voor deze Mevrouw Cha theebeleving?

 

 

Tijdens de theeproeverij geeft Mevrouw Cha met alle liefde antwoord op al je vragen over thee. De theeproeverij duurt ongeveer 60 minuten en na afloop zijn de verschillende soorten thee en accessoires te koop. Ben je niet beschikbaar op deze data, neem dan contact op met Mevrouw Cha voor een privé theeproeverij.

Leuk om te weten, om de kwaliteit van Mevrouw Cha thee te waarborgen reist zij als theesommelier ieder jaar naar een theeland. Zij bezoekt theeplantages, drinkt thee met de theeboeren en koopt hun (h)eerlijke thee in om vervolgens te verkopen in Nederland.